Marcel Spikker Brood & Banket heeft een jarenlange ervaring op het gebied van het bakken van brood en banket.

Bakkerij Spikker staat garant voor kwaliteit, service en dagelijks vers.

Het persoonlijke contact tussen onze medewerkers en onze klanten is heel belangrijk. Dat zorgt ervoor dat we altijd de service kunnen bieden die onze klanten van ons gewend zijn. En we staan voor kwaliteit: we hebben met Bakkerij Spikker inmiddels een naam opgebouwd.

Brood is er in talloze smaken en samenstellingen, waarbij erop wordt gelet dat onze producten passen in een gezonde leefstijl.

Veel mensen zijn tegenwoordig volop bewust met hun voeding bezig en daar houden we rekening mee: we hebben veel verschillende soorten brood en hebben bovendien de kennis en kunde in huis om hier voorlichting over te kunnen geven.

Marcel Spikker is sinds 1991 eigenaar van de winkel op de hoek van de Jonkheer von Heijdenstraat en de Zeedijk. Als medewerker van de toenmalige eigenaar nam hij bakkerij Busschers over. In de eerste jaren was er alleen de banketbakkerij, al snel werd er ook brood gebakken. Sinds de verbouwing van de bakkerij in 2010 is de werkruimte van achter verplaatst naar voor in de zaak.

Dat we alles vers bakken, kunnen we zo ook echt laten zien; de mensen zien hun product bereid worden. Ons brood komt vers uit de oven en bij het banket wordt alles wordt ter plekke afgewerkt.