krentenwegge, specialiteit haaksbergen
cupcakes en heerlijke versnaperingen voor uw feest

Voor ieder thema, bijzondere gebeurtenis of feestdag heeft Bakkerij Spikker een traktatie die daarbij past.

Hier kunt u mee voor de dag komen: een feestelijke en smakelijke traktatie.

Natuurlijk is er onze krentenwegge; van oudsher ontstaan als geboortegebak en nog altijd populair bij de komst van een (klein)kind, een geboortewegge met opschrift en versiering. Maar de krentenwegge van Marcel Spikker Brood & Banket smaakt bij iedere gelegenheid. U kunt er hoe dan ook mee voor de dag komen: een feestelijke en smakelijke traktatie. Ook voor een versierde geboortetaart met afbeelding en opschrift wordt vaak gekozen.

Bruidstaarten zijn er bij Bakkerij Spikker in alle soorten en maten: u kunt het zo gek niet verzinnen of wij maken het voor u op de mooiste dag van uw leven. Dat kan een traditionele zijn met marsepeinen roosjes, maar net zo goed een bruidstaart met uw eigen foto erop, helemaal naar uw wens gemaakt.

Net zo persoonlijk maken we uw eigen Valentijnstaart voor u en ook voor alle andere feestdagen hebben we iets bijzonders. Een traktatie voor Moederdag of Vaderdag, iets lekkers tijdens Pasen en Pinksteren. Speciaal bedrukte petitfours, alles is mogelijk.

Naast gebak hebben we chocolade en bonbons in de lekkerste en fraaiste creaties. Die zijn het hele jaar door verkrijgbaar bij Bakkerij Spikker Brood & Banket, maar natuurlijk is december de ‘chocolademaand’ bij uitstek: voor Sinterklaas hebben we onze huisgemaakte chocoladeletters, later in de maand is een kerstsleetje met bonbons zomaar een idee voor op tafel in de woonkamer. Oud & Nieuw mag niet voorbijgaan zonder onze oliebollen. Zo heeft Bakkerij Spikker de geschikte traktatie voor ieder feest.